Op de planning


VIP EXPERIENCE | 7-gangen | 65,- | t/m 31 maart

Wat zit er bij inbegrepen?:

~ Ontvangst met bruisend aperitief en lekkernijen op tafel
~ Een heerlijke amuse voorafgaand aan het menu
~ Een verrassingsmenu met de lekkerste gerechten van het seizoen
~ Onbeperkt tafelwater plat of bruisend 
~ Vers afgebakken broodjes met roomboter gedurende het diner
~ Afsluiten met koffie/thee en huisgemaakte friandises

Dit unieke arrangement is nu voor slechts 65,- te reserveren.

Reserveren kan via : 0418-552247
of door te boeken via de reserveerbutton op de website.

Denkt u er alstublieft wel aan te vermelden dat u van een speciaal menu gebruik wilt maken?

-0000000000-0000000000-0000000000-


MENU DU FOIE | 5-gangen | 65,- | 28 maart t/m 1 april

Liefhebbers van eendenlever opgelet!
Van 28 maart t/m 1 april serveren wij een speciaal Menu du Foie.

Een van Chef Martin zijn favoriete ingrediënten is eendenlever. Van heinde en verre komen al jaren genieters van lever en om u als liefhebber extra te verwennen bieden wij voor een beperkte periode een wel heel speciaal menu:

5-gangen met eendenlever in de hoofdrol
(inclusief een dessert waarbij eendenlever gebruikt wordt!)

Reserveren kan via : 0418-552247
of door te boeken via de reserveerbutton op de website.

Denkt u er alstublieft wel aan te vermelden dat u van een speciaal menu gebruik wilt maken?

-0000000000-0000000000-0000000000-


MENU COQUILLE | 6-gangen | 85,- | 21 /tm 25 februari

U wordt ontvangen met een feestelijk glas champagne en diverse aperitief amuses.

Gedurende de avond komen diverse verschillende bereidingen van dit heerlijke schelpdier voorbij en kunt u proeven van verrassende en smakelijke combinaties.

Reserveren kan via : 0418-552247
of door te boeken via de reserveerbutton op de website.

Denkt u er alstublieft wel aan te vermelden dat u van een speciaal menu gebruik wilt maken?