Arrangementen & overnachten


Bent u op zoek naar een fijne overnachting na uw diner bij De Fuik?
Dan weten wij wel wat leuke adressen!

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen via 0418-552247
of neem direct contact op met de door u gewenste accommodatie.

Onderstaande overnachtingsadressen bevelen wij van harte aan:


Arrangement Slot Loevestein

Slot Loevestein is één van de bekendste kastelen van Nederland. De commandeurswoning in de vesting is omgebouwd tot luxe erfgoedlogies met twee suites die uitzicht bieden op het middeleeuwse kasteel en een sfeervolle opkamer.

Lees meer >>

Varen en dineren bij De Fuik

Stap aan boord en bekijk de Maas van de andere kant! Een heerlijke lunch of diner bij De Fuik combineren met een boottochtje over de prachtige rivier de Maas ?

Dat kan! Vanaf heden biedt restaurant De Fuik een unieke samenwerking met rondvaartboot Ronassis: 'De Gezelligste boot van brabant'.

Lees meer >>

Bommels Dijkhuis

Bij deze sfeervolle B & B gelegen in het prachtige dorpje Gameren kunt u terecht voor een heerlijke ontspannen overnachting. Na afloop van  uw diner bij Restaurant De Fuik verzorgen wij graag d.m.v. shuttleservice uw vervoer naar dit overnachtingsadres.

Voor meer informatie en boekingen verwijzen wij u naar de
website van Bommels Dijkhuis.

Van der Valk Zaltbommel

Van Business kamers tot de Presidentiële suite, bij van der Valk Zaltbommel geniet u in luxe. Of u nu zakelijk, privé of voor een speciale gelegenheid op zoek bent naar een overnachting, van der Valk is niet voor niets al jaren constant in haar service en kwaliteit.

Lees meer >>