Arrangement Slot Loevestein


Slot Loevestein is één van de bekendste kastelen van Nederland.

De commandeurswoning in de vesting is omgebouwd tot luxe erfgoedlogies met twee suites die uitzicht bieden op het middeleeuwse kasteel en een sfeervolle opkamer.

Wat kunt u verwachten als u voor dit arrangement kiest? Allereerst wordt u bij kasteel Loevestein vriendelijk ontvangen door een gastheer/gastvrouw. Ook spreekt u met hem/haar uw wensen voor de overnachting af. s’avonds geniet u van een  culinair 5-gangen diner bij restaurant De Fuik, waarbij Chef Ruisaard gebruik maakt van de mooiste en meest verse producten.

Terug in de vesting kunt u in alle rust en verbluffende stilte (na)genieten van de nacht. Een ontbijt met ambachtelijke streekproducten wordt 's morgens voor u klaargezet in de gemeenschappelijke keuken.

De prijs van het arrangement bedraagt € 119,00 per persoon inclusief overnachting in de commieskamer met ontbijt, 5-gangen diner in restaurant De Fuik en een bezoek aan het kasteel. Niet inbegrepen zijn: toeristenbelasting, reserveringskosten, vervoer tussen kasteel Loevestein en restaurant De Fuik, wijnarrangementen en overige dranken tijdens het diner.

Voor reserveren of meer informatie kunt u bellen met Slot Loevestein : 0183-447171