ONZE GERECHTEN & MOGELIJKHEDEN


DE WINTERSE FUIK

Velen van u kennen De Fuik van het prachtige terras.
De mooie zwoele avonden in de heerlijke lentes en zomers zijn alom geroemd.
Iedereen weet dat het dan bij De Fuik goed toeven is..

Maarrrrr... Ook S'winters hebben we hét recept voor een middag of avond culinair genieten.

Graag willen we u laten zien dat wij JUIST in de wintermaanden een zeer plezierig adres zijn.
Bekijk het Winterse landschap over de rivier De Maas tijdens uw bezoek aan ons restaurant en laat u verwennen door de keukenbrigade en onze gastvrije bediening.

Om meer bekendheid voor onze winterse Fuik te creëren én u te laten zien wat wij te bieden hebben introduceren wij graag onderstaand menu:

3-gangen Wintermenu € 35,00

Een zorgvuldig samengesteld menu met prachtige gerechten waarbij winterse invloeden te herkennen zullen zijn.
Het menu bestaat uit een wisselend voor- hoofd- en nagerecht.

Wilt u dit menu uitbreiden met een extra gerecht of iets lekkers van onze kaaswagen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reserveren
Het wintermenu is per tafel te boeken en dient vooraf gereserveerd te worden onder vermelding van Wintermenu.
Het menu is niet geldig op Valentijnsdag of op thema-avonden en is te boeken t/m 28 februari 2019.

Reserveren kan via telefoon: 0418-552247
Of in ons reserveringssysteem : klik hier 


*Omdat het menu zeer scherp geprijsd is kan het zijn dat aanpassingen of wijzigingen aan het menu een meerprijs behoeven.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

VALENTIJNSMENU | 14- en 15- februari 2019

Valentijnsdag, 14 februari is bij uitstek dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven.

En hoe geef je nu beter aandacht dan door een heerlijk diner te boeken?

Verras uw geliefde met een diner voor 2 en laat u volledig verwennen door onze brigade.

Wilt u ontvangen worden met een feestelijk glas champagne bij aankomst?

Geeft u dit dan bij uw boeking alstublieft alvast aan zodat wij hier zorg voor kunnen dragen.


=> Bekijk hier het Valentijnsmenu  (PDF)


Valentijnsdiner 5-gangen :
€ 65,- per persoon

Inclusief Champagne als aperitief:
€ 75,-per persoon 

Valentijnslunch :
€ 40,- per persoon
(voor-, hoofd- nagerecht)

Inclusief Champagne als aperitief :
€ 50,- per persoon 



*Dieetwensen of allergieën? Geef deze alstublieft tijdig door aan onze brigade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

TRY-OUT DINNERS

Iedere maand serveren wij op vaste data ons speciale Try-Out Dinner.

U geeft de keukenbrigade een 'carte blanche' en zij koken naar hartenlust voor u en uw gasten.

Het Try-Out dinner bedraagt € 39,00 voor een 5-gangen verrassingsmenu

=> Bekijk de data voor de Try-Out dinners hier

--------------------------------------------------------------------------------------------------

A LA CARTE   

De gerechten op binnen ons menu wisselen regelmatig waarbij de Chef gebruik maakt van de lekkerste en meest verse ingrediënten die de seizoenen hem bieden.

=> Bekijk hier de menukaart (PDF) 
*wijzigingen voorbehouden


--------------------------------------------------------------------------------------------------

FRIDAY SPECIAL

Iedere vrijdag serveren we een wel heel speciaal arrangement.

Om even bij te komen van een drukke werkweek of u juist goed voor te bereiden op een mooi weekend serveren wij onze FRIDAY SPECIAL: een 3-gangen verrassingsmenu inclusief 2 glazen van onze mooie huiswijn.

Geen moeilijke keuzes of uitgebreide menubesprekingen aan tafel, gewoon lekker achterover zitten en genieten van wat Chef voor u heeft samengesteld.

LUNCH € 40,00 
DINER € 50,00


-------------------------------------------------------------------------------------------------

INFORMATIE & RESERVEREN

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen via de website of telefonisch via 0418 55 22 47.