JRE - Jeunes Restaurateurs


Restaurant De Fuik is trots lid van de JRE, een vereniging van jonge restaurateurs die hun talent en passie voor gastronomie delen met gelijkgestemden. De vereniging telt ruim 350 restaurants en 160 hotels verspreid over 16 landen.

JRE chefs combineren top kooktalent met passie voor koken en het gebruik van lokale producten met behoud van traditie. Iedere JRE chef heeft zijn eigen signatuur maar deelt dezelfde ontembare passie voor mooie ingrediënten en verfijnde gerechten. JRE is een leeftijdsgebonden vereniging, Chefs zijn 42 jaar of jonger en kunnen daarna doorstromen naar de Table d'Honneur.

Alles draait om delen, stimuleren en inspireren.
Als JRE chef toon je enorme solidariteit door je kennis en expertise te delen met collega's.
Niets is te gek en alles wordt geprobeerd, een JRE chef geeft zijn kennis graag door en is eindeloos gepassioneerd.

Bent u gast in één van de JRE restaurants? Dan ervaart u zonder twijfel de tomeloze ambitie van onze chefs! Wat ons onderscheidt / JRE lijfspreuken

We geven meer

 - om voedsel en de herkomst
 - om duurzaamheid
 - om het behoud van de biodiversiteit

Wij blijven trouw aan onszelf

 - Middels moderne voedselbereiding met behoud van cultureel erfgoed
 - Middels het respect voor en de promotie van culinaire identiteit en tradities van over de hele wereld • middels het behoud van 'terroir'

Wij staan open voor het nieuwe

 - Door te begrijpen dat voedsel evolutie is
 - Door het stimuleren van innovatie
 - Door te begrijpen dat uitstekende innovatie leidt tot nieuwe traditie

Wij brengen never-ending passion tot leven

 - wanneer we creeren en koken
 - wanneer we elkaar ondersteunen
 - in onze rol als gastheer-/vrouw

Wij creeren perfecte momenten

 - Door beminnelijk en persoonlijk te zijn
 - Door gasten gastvrij te onthalen
 - Door mensen in contact te brengen

Wilt u meer lezen over de JRE of één van onze collega's bezoeken? Bekijkt u dan hier de website van de JRE

Met culinaire groeten,

Martin & Rosita Ruisaard
Jeunes Restaurateurs