Rosita Ruisaard


Wie is Rosita Ruisaard
Op 9 januari 1992 is Rosita geboren te Almere.
Ze heeft één broer en één zus en is getrouwd met Martin Ruisaard.
Martin en Rosita hebben op 1 april 2013 Restaurant De Fuik overgenomen en zijn iedere dag bezig om hun droom te verwezenlijken.

Op 24 februari 2017 werden zij de trotse ouders van hun zoon Jaimz.

Kok of gastvrouw?
Rosita heeft zelf diverse opleidingen tot kok gevolgd en is ook werkzaam geweest als zelfstandig werkend kok alvorens de overstap naar de bediening te maken en zich volledig te richten op de rol van gastvrouw.

Toen Martin en Rosita in 2013 de nieuwe eigenaren van De Fuik werden wilden zij graag dat één van hen de communicatie richting de gasten zou voeren, in plaats van beiden in de keuken te blijven werken heeft Rosita er toen voor gekozen om haar opgedane kennis als kok te gebruiken voor haar rol als gastvrouw van De Fuik.

 Terwijl Martin de keuken en zijn kookstijl verder ontwikkelde nam Rosita de 'andere kant van de zaak' voor haar rekening en inmiddels is ze zoals ze zelf zegt echt op haar plek in de bediening. 

Met veel passie, liefde en ambitie ontvangt Rosita haar gasten vriendelijk en kundig.

Productkennis
Omdat Rosita zelf als kok werkzaam is geweest heeft zij al aardig wat kennis verzameld, indien u meer informatie wilt over een ingrediënt of bereidingswijze kunt u haar daar dan ook altijd over informeren, ze legt u graag de details uit en houdt rekening met dieetwensen of allergieën.

Voor bijzonderheden of andere vragen kunt u dan ook altijd bij Rosita terecht!