Vacatures


Per 1 Augustus 2018 hebben wij de volgende vacatures openstaan.

SOUS CHEF
Na 5 jaar is Chef Martin toe aan een nieuwe rechterhand, iemand die hem ondersteund in het samenstellen van gerechten, het hanteren van gespecialiseerde technieken en het handhaven van de allerbeste kwaliteit.

Word jij de nieuwe rechterhand van Chefkok Martin Ruisaard?

  > Lees meer (PDF)

---------------------------------------


MAITRE / SOMMELIER

Als Maitre/Sommelier ben je verantwoordelijk voor veel taken, wij zoeken dan ook iemand die die verantwoording aan kan en wil, iemand die een verschil kan maken tussen het inschenken van een glas wijn of het bieden van een extra dimensie in een culinaire beleving.

Word jij onze nieuwe Maitre/Sommelier?

  > Lees meer (PDF)

---------------------------------------


MEDEWERKER BEDIENING

Als medewerker bediening kunnen gasten bij jouw terecht voor bijna alles! Een heerlijk aperitief? Een nieuwe fles tafelwater? Een wijziging in het menu? Jij doet je uiterste best om ze de middag of avond te geven die ze verdienen!

Kom jij onze bedienende brigade versterken?

  >  Lees meer (PDF)

---------------------------------------


BEDIENING VAKANTIE / WEEKENDEN


Wij zijn per altijd op zoek naar gemotiveerde collega's.

Ben jij gemotiveerd en enthousiast? Vind je het leuk om het gasten naar de zin te maken en ben je bereid net dat stapje extra te zetten? Heb je een collegiale instelling en wil je graag deel uitmaken van een leuk team vol gepassioneerde mensen?

Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten die in de vakanties en de weekenden flexibel inzetbaar zijn. Minimaal 16 jaar en representatief.

Stuur dan een sollicitatiebrief naar rosita@defuik.nl en kom kennismaken!